OUR BLOG

15 apr 2017
Bureau Pieper spreekt op Crossmedia congres 2017

Bureau Pieper spreekt op het Crossmedia Congres 2017

Het Cross Media Congres 2017 is een podium voor tal van sprekers uit de media en marketingcommunicatie. Wij zijn, met onze content marketing tool Store-E, tot 1 van winnaars uitgeroepen uit de ruim 30 Start-ups die voorafgaand aan het congres de competitie met elkaar aangingen. Wij staan tussen de gevestigde orde van grote exploitanten, adverteerders en bureaus. Daar zijn wij mega trots op natuurlijk.

Wat de gevestigde orde en ons bindt, is een continue zoektocht naar innovatieve businessmodellen in een razendsnel veranderend medialandschap waar kansen en bedreigingen elkaar afwisselen en zelfs in elkaar over kunnen gaan – de bedreiging van gisteren kan de kans van morgen zijn. Deze bindende factor mogen wij op het podium toelichten. Verder staan wij de gehele dag op het congres om geïnteresseerden te laten kennis maken met Store-E en de mogelijke verdienmodellen voor Store-E tellers die onze tool kunnen inzetten om hun klanten te helpen.

 

Benieuwd wie er, naast ons, spreken op het Crossmedia congres 2017? Surf dan naar de website.

Aansluitend op het Crossmedia congres vindt de uitreiking van de Crossmedia awards plaats. Al met al een spannende dag voor ons als nieuwe speler/spreker en alle bureau’s en adverteerders die genomineerd zijn.

 

mm

bureaupieper

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.