OUR BLOG

25 jun 2017

Gratis cursus Photoshop

Een online, gratis, cursus Photoshop. Ontwikkeld als antwoord op de groeiende noodzaak om inhoud/content te maken en te verspreiden voor marketing en communicatie doeleinden.

We leven in een visueel gerichte maatschappij en potentiële lezers van online inhoud maken of kraken een artikel in microseconden. Een simpel (stock) plaatje bij uw bericht toevoegen kan er voor zorgen dat inhoud nauwelijks gelezen wordt. Deze gratis cursus is een must voor iedereen die wil boeien en onderscheiden met beeldgebruik.

STARTEN MET PHOTOSHOP


Waarom leren Photoshoppen?

Een goede afbeelding of foto is essentieel voor een eerste indruk. Daarnaast vraagt tekst vaak een visuele toelichting. Een beeld kan in enkele seconde meer vertellen dan 100 woorden. Redenen genoeg om foto en beeldbewerking serieus te nemen. Communicatie op de website zetten, in een nieuwsbrief of op sociale media is vaak een ad-hoc taak en als jij verantwoordelijk bent dan wil je niet eerst een bureau briefen om vervolgens te moeten wachten op beeld. Nu is het moment, morgen ben je met iets anders bezig. Dan is een beetje basiskennis van beeldbewerking een must.

Wat leer ik?

Met het doorlopen van deze online cursus Photoshop leer je het dashboard van Photoshop kennen, leer je kleurcorrecties toe te passen, delen uitknippen, werken met (slimme)lagen, tekst toevoegen en laten we je kennismaken met enkele filters en effecten die je kunt toepassen.

Wat kan ik na deze cursus?

Na deze cursus ben je in staat om beelden te snijden en zo te maken dat juist de Ad-Hoc communicatie zich onderscheid ten opzichte van de andere posts op het internet. Met deze vaardigheden wordt de samenwerking met marketing-, reclamebureaus of vormgevers een stuk prettiger. Want professionals kunnen nu basis leggen voor vormgeving, campagne perioden en een basis aanbieden van materialen die op de vloer eenvoudig en snel kunnen worden doorvertaald.

Wij hopen je met deze cursus te inspireren tot communicatie met een wowfactor.

Bureau Pieper

 

START MIJN TRAINING

 

 

PS. Marketing is een hoofdzaak

mm

bureaupieper

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.