OUR BLOG

27 jan 2017
Early bird deal en nieuwe website Store-E

Earlybirds opgelet! Wij tellen af naar Store-E 1.0

Bureau Pieper werkt al enige tijd aan de contentmarketing tool Store-E. De software is gemaakt om storytelling werkbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. U kunt er websites, digitale magazines, e-learnings en klantsurveys mee maken en beheren. Daarbij wordt u geholpen met perfecte content voor zoekmachines en worden uw sociale kanalen automatisch ingezet bij publicaties. Het vinden, boeien en binden van (potentiele) klanten wordt eenvoudig met Store-E.

NIEUWE WEBSITE

Wij hebben voor de lancering een nieuwe website voor Store-E ontwikkeld die komende jaren zal worden uitgebouwd rondom alle mogelijkheden.

EARLY BIRD DEAL

Wij zijn trots om te kunnen melden dat wij aftellen naar het moment dat Store-E de bètafase voorbij is. Versie 1.0 is bijna een feit en daarom lanceren we deze periode met een waanzinnige Early bird deal.

Met e Early Bird deal besparen klanten alleen al in het eerste jaar  420 euro. U krijgt hiervoor een marketingtool met ongelofelijk veel mogelijkheden. Wilt u meer weten? Kijk dan op de vernieuwde website van store-e.nl

mm

bureaupieper

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.