Vacature sales & leadwerving - parttime

Wij zoeken een fijne telefoonstem die koude leads opwarmt en afspraken maakt.

Klantdata van potentiële klanten verrijk je met relevante data en met jouw en onze kennis/ervaring ontwikkelen wij samen nieuwe contactmomenten.

Zo leggen we de basis voor een nieuwe marketing- en verkooporganisatie.

Je krijgt veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden wat o.a. betekent dat je in deze parttime functie zelf kunt bepalen welke dagdelen je in de week werkt.

Je bent actief betrokken bij het naar eigen inzicht opzetten en het verbeteren van salestrajecten. Het nemen van initiatieven juichen wij dus toe.

Ervaring met bellen en affiniteit met het op elkaar afstemmen van marketing en verkoop op basis van de huidige ontwikkelingen is een pre.

 

Wij bieden jou een parttime functie voor 24 uur per week in een groeiende en dynamische organisatie. Arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk marktconform. Als jij onze verwachtingen overtreft, ontstaan er andere kansen en mogelijkheden want bij vrijheid past vertrrouwen en verantwoordlijkheid.

Wat wij vragen sluit aan bij de uitdaging waar we voor staan. Jij bent klantvriendelijk en hebt ervaring met verkoop / telefonische acquisitie. je werkt gestructureerd en communiceert overtuigend en foutloos. Je vindt het leuk om een mannenorganisatie te voorzien van vrouwelijke competenties en vaardigheden omdat wij ons beseffen dat we die wel eens missen.

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur ons jouw motivatie per e-mail of overtuig ons per telefoon.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message