Wij geven vorm en inhoud aan uw brandingstrategie of productstrategie en realiseren een gedegen CRM-strategie. Daarbij kunt u rekenen op een gedegen kennis van contentmarketing, inboundmarketing (marketing automation) en toepassing en integratie van social media.

Een passende marketingstrategie is afhankelijk van diverse variabelen zoals uw doelstellingen, uw propositie, uw doelgroep, uw organisatie, uw concurrentie enzovoort. Bureau Pieper is bekend met alle vormen en samen met u werken wij aan één doelstelling: het verhogen van uw omzet. Afhankelijk van uw doelstellingen richten wij ons daarbij op het vergroten van uw naamsbekendheid, het genereren van kwalitatief goede leads dan wel het verbeteren van de klantloyaliteit.

Illustratie van een stapel blokken bij tekst naamsbekendheid

1 NAAMSBEKENDHEID

De naamsbekendheid van uw bedrijf en een positief imago zorgen voor méér klanten, méér omzet en méér winst. Klanten zijn loyaler aan een bedrijf / merk met een hoge naamsbekendheid. Marketingcampagnes zijn efficiënter wanneer uw merk een hoge naamsbekendheid heeft en klanten zijn bereid meer te betalen. In tegenstelling tot de meeste producten en diensten is een positief imago niet zo eenvoudig te kopiëren door uw concurrenten. Investeren in het vergroten van uw naamsbekendheid en het positief laden van uw imago legt u dus geen windeieren. Is uw klant in de markt voor uw product of dienst en bent u, op dat moment, Top of Mind dan levert dit klanten op. Met een passende marketingstrategie kunt u ervoor zorgen dat de juiste doelgroep wordt bereikt, uw imago positief wordt beïnvloed en dat uw bedrijf wordt onthouden door uw doelgroep.

2 LEAD GENERATIE

Er zijn vele online en offline activiteiten die gericht zijn op het in contact komen met potentiële klanten. Dit kunnen zowel sales- als marketingactiviteiten zijn. Om kwalitatief goede leads te genereren geloven wij dat de verschillende activiteiten elkaar moeten versterken. Netwerken of deelnemen aan een beurs is effectiever indien dit wordt verrijkt met online middelen en media. Leadgeneratie, lead nurturing, inboundmarketing en contentmarketing zetten wij zo efficiënt en effectief mogelijk in door middel van marketing automation software.

Illustratie van koop knop
Illustratie van vliegtuig en sleep banier met de tekst top of mind

3 KLANT LOYALITEIT

Het is vaak veel moeilijker om een nieuwe klant te vinden, dan een bestaande klant nog iets te verkopen. Door middel van onder andere een gedegen CRM-strategie helpen wij onze opdrachtgevers om klanten langer aan zich te binden of bestaande klanten te verleiden tot herhalingsaankopen of het creëren van cross- & upselling.

ONZE LAATSTE UPDATES