Vacature Marketing Medewerker

VACATURE MARKETING MEDEWERKER

Deze baan vraagt om een flexibele teamplayer die zich net zo druk kan maken over het bevestigen van opdrachten, het coördineren van planningen en deadlines als het op tijd leveren van promotiematerialen. Het helpen van klanten is voor jou net zo belangrijk als het ondersteunen van jouw collega’s. Je kent het verschil tussen een ‘d’ en een ‘t’ en weet ook wanneer wat wordt toegepast. Jij weet jouw weg te vinden in het land der sociale media en hebt creatieve ideeën om een campagne nog toffer te maken en ad-hoc iets toe te voegen.

JOUW BAAN

Als marketingmedewerker voer jij ondersteunende taken uit die gericht zijn op het promoten van een merk, product, dienst of organisatie passend bij het masterplan. Je ondersteunt bij het creëren van creatieve concepten, vertaald campagnes door naar de middelenmix, helpt bij het opstellen van jaarplannen en de wijze waarop doelgroepen zo goed mogelijk kunnen worden bereikt. Je levert de input voor een persbericht en stelt nieuwsbrieven op. Je helpt de online marketeer en campagne manager met publicatie van content. Kortom, jij zorgt dat het masterplan goed wordt uitgevoerd.

JOUW TEAM

Je versterkt ons deskundige en gezellige creatieve team in Rotterdam. Je komt op één van de fijnste en gezelligste werkplekken op de 1e etage van de Vlasfabriek. Wij zijn een hecht team en met een zusterbedrijf en een paar grote klanten in hetzelfde pand bruist het van de energie.

JOUW WERKDAG

Tijdens de stand-up bespreken jij en je teamgenoten de activiteiten en eventuele knelpunten van vandaag. Je hebt een volle agenda deze week. Er moeten een hoop deadlines gehaald worden voor een aankomende lancering en de reguliere content voor verschillende accounts. Er moet deze week ook nieuwe DM actie de deur uit en ons zusterbedrijf heeft een dringend tekort aan promotionele artikelen. Ook moet je deze week een commercieel concept klaar hebben voor een nieuwe business 2 business klant. Hiervoor heb je vanmiddag een kort overleg met de commerciële man. En deze week wordt er ook gewerkt aan de eigen content marketing strategie. Genoeg te doen dus. Maar nu eerst koffie.

WAT BIED JIJ?

 • Afgeronde marketing en/of commerciële opleiding met HBO werk- & denkniveau
 • 3 tot 5 jaar ervaring in het marketing vak.
 • Je hebt oog voor detail maar overziet het grote geheel
 • Je hebt een hands on-mentaliteit en bent in staat om te gaan met strakke deadlines en last-minute wijzigingen
 • Je werkt georganiseerd, bent een teamspeler en oplossingsgericht
 • Jij bent nieuwsgierig van aard, je volgt de ontwikkelingen binnen de wondere wereld van de marketing en ben bereid om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Bedenkt, test en leert innovatieve manieren om het beste resultaat boven te halen

WAT BIEDEN WIJ?

Om het werken bij Bureau Pieper nóg aangenamer te maken, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris en natuurlijk vergoeden wij jouw telefoonabonnement
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Lidmaatschap bij de sportschool bij ons in het pand

SOLLICITATIEPROCEDURE

Je stuurt een knallende motivatiebrief en cv. Als wij een mogelijke match zien, volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een overweldigend contractvoorstel. Tot snel!

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@bureaupieper.nl