Vacature Online Marketeer

VACATURE ONLINE MARKETEER

Deze baan vraagt om een flexibele teamplayer die net zo’n grote uitdaging ziet in het verhogen van het aantal likes als het optimaliseren van conversies. Hoe meer mensen jouw volgen en leuk vinden hoe harder jij gaat lopen. Ondertussen optimaliseer je ook de beleving van de search robots, -spiders & site crawlers. Jij denkt alleen in grote getallen. Clicks en views gaan per 1000.

JOUW BAAN

Als online marketeer voer jij taken uit die gericht zijn op het promoten van een merk, product, dienst of organisatie via digitale (media)kanalen. Je maakt je hard voor het behalen van doelstellingen van klanten maar zeker ook de eigen organisatie. Je adviseert bij het opstellen van jaarplannen op basis van grondige analyses. A/B testen, conversies optimaliseren, Adwords, SEA, SEO en marketing automation is vakjargon waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

JOUW TEAM

Je versterkt ons deskundige en gezellige creatieve team in Rotterdam. Je komt op één van de fijnste en gezelligste werkplekken op de 1e etage van de Vlasfabriek. Wij zijn een hecht team en met een zusterbedrijf en een paar grote klanten in hetzelfde pand bruist het van de energie.

JOUW WERKDAG

Tijdens de stand-up bespreken jij en je teamgenoten de activiteiten en eventuele knelpunten van vandaag. Je hebt een volle agenda deze week. Diverse campagnes vragen om een rapportage en evaluatie op basis waarvan jij een optimalisatieslag mag maken. Deze week gaan we los met een campagne voor onze eigen dienstverlening. Wij zullen de markt even laten zien dat wij begrijpen hoe je online inzet voor meer business. De bereikcijfers voor één van onze zusterbedrijven vallen tegen. Een uitdaging die met spoed moet worden opgepakt door het gehele team. Genoeg te doen dus. Maar nu eerst koffie.

WAT BIED JIJ?

 • Afgeronde marketing en/of commerciële opleiding met HBO werk- & denkniveau
 • 3 tot 5 jaar ervaring in het marketing vak.
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Je hebt een hands on-mentaliteit en bent in staat om, in de ogen van de klant, ingewikkelde analyses te vertalen in begrijpbare brokken.
 • Je werkt georganiseerd, bent een teamspeler en resultaatgericht
 • Jij bent nieuwsgierig van aard, je volgt de ontwikkelingen binnen de wondere wereld van de marketing en ben bereid om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Bedenkt, test en leert innovatieve manieren om het beste resultaat boven te halen

WAT BIEDEN WIJ?

Om het werken bij Bureau Pieper nóg aangenamer te maken, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris en natuurlijk vergoeden wij jouw telefoonabonnement
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Lidmaatschap bij de sportschool bij ons in het pand

SOLLICITATIEPROCEDURE

Je stuurt een knallende motivatiebrief en cv. Als wij een mogelijke match zien, volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een overweldigend contractvoorstel. Tot snel!

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@bureaupieper.nl